What to wear | Bamigo bamboe shirts

Bamboe shirts? Ja, vast. Toch is het waar. We horen het de laatste tijd vaak als we het over Bamigo hebben – waarom zou je een shirt van bamboe aan willen? Als we je dan ook nog vertellen dat je met Bamigo je volledige ondergoedla een boost kunt geven, wat zou je dan zeggen? 

Bamigo-bamboe-t-shirts-duurzame-onderkledingBamigo shirts

Laten we beginnen bij het begin. De shirts zijn inderdaad gemaakt van bamboe. Shirts van bamboe kennen veel voordelen – bamboe  is zijdezacht, anti-allergisch en anti-transpirerend. Verder neemt de stof tot zeven keer meer vocht op en verdampt het vier keer sneller dan katoen. Mocht je last hebben van podiumangst en sta je niet graag voor grote groepen te presenteren – dan zijn ondershirts van bamboe ideaal. Om de shirts los te dragen, zijn ze misschien net iets te strak, maar dat is afhankelijk van je smaak. Wat geen kwestie van smaak is, maar anno 2016 een must, is duurzaamheid. Bij de productie van bamboe wordt aanzienlijk minder gevraagd van het milieu – zodat wij er langer van kunnen genieten. Hoogwaardige shirts die ons langer laten genieten van de natuur, on it.

Bamigo ondergoed

De voordelen van bamboe zijn ondertussen wel duidelijk, wat je er nog meer mee kunt laten we je graag zien. Wat zijn de twee kledingstukken die het snelst ‘apart’ gaan ruiken? .. Ja, je sokken en je onderbroek. Dus, moet Bamigo gedacht hebben, laten we daar dezelfde stof met dezelfde voordelen voor gebruiken. De boxers en sokken van Bamigo hebben dezelfde tight fit als de shirts, maar zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Geen gekke designs, maar gewoon knap ondergoed voor elke gelegenheid. Om te zorgen dat het ook nog lekker zit, zijn de sokken bijvoorbeeld naadloos gemaakt. Hierdoor zul je nooit van die vervelende randjes in je schoenen voelen als je loopt.

Goede kwaliteit, voor een degelijke prijs. In de webshop vindt je twee shirts voor €39,99, twee boxers voor €34,99 en drie paar sokken voor €17,99. Daarnaast zijn nieuw in het assortiment longsleeves toegevoegd, dit maakt jouw ondergoedla beter gevuld dan ooit. En milieuvriendelijker – dat is ook wat waard.

No sweat!

[button color=”black” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://bamigo.com/nl/”]Shop hier[/button]
Related Posts