‘Whiskey pods’ zijn nu een ding, en het internet krijgt er geen genoeg van!

Ooit willen genieten van een fatsoenlijke whisky zonder het gedoe van een glas? Luxe whiskymerk The Glenlivet heeft zojuist zijn nieuwe “Capsule Collection” aangekondigd waarmee consumenten een ‘pod’ van drank rechtstreeks in hun mond kunnen stoppen. Het nieuwe assortiment bestaat uit drie nieuwe cocktailrecepten op basis van Founders Reserve. De pods zijn biologisch afbreekbaar, eetbaar en zijn gemaakt van zeewier.

“The Glenlivet heeft een originele whisky-drink ervaring uitgebracht”, zegt de promotievideo. “Een verzameling eetbare cocktail capsules gemaakt van zeewier, wat betekent dat er geen glas, ijs of een cocktail roerder nodig is.”

De capsules in de nieuwe collectie zijn qua grootte en uiterlijk vergelijkbaar met waspoeder pods, wat herinneringen oproept aan de zeer gevaarlijke “Tide Pod-uitdaging” van vorig jaar, waarbij een verbijsterend aantal tieners de kleurrijke, giftige pods opaten. De opvallende gelijkenis die de Glenlivet Capsule Collection vertoont met Tide Pods heeft sommige mensen doen denken dat het allemaal een hoax is.

Verre van een grap, werd de Capsule-collectie bedacht als een tijdelijke aanbieding voor de London Cocktail Week, die loopt van 4 oktober tot 13 oktober. Terwijl sommige mensen de pods hebben bekritiseerd, hebben andere de innovatie achter de biologisch afbreekbare verpakking geprezen, en het feit dat een eetbare pod voor eenmalig gebruik cocktails toegankelijker maakt voor personen met beperkte mobiliteit of behendigheid.

Related Posts