Witte tanden maken de man?

Tanden, iedereen heeft ze – maar niet iedereen is er even tevreden over. Volgens recent onderzoek blijkt dat 92% van de mannen een goed gebit belangrijk vindt, maar dat maar een derde zelfverzekerd is over zijn tanden. Het onderzoek stelt zelfs, dat een derde van de vrouwen nooit zou daten met een man met gele tanden. Zelf zijn we van mening dat een gezond gebit ook erg belangrijk is, anders overleef je bij je date nooit het dessert.

Onderzoek_Whatsapp_Evelien
Onze eigen controlegroep is het eens met het onderzoek. Nee, ik ga mijn tanden niet bleken.

Alhoewel bleken een grote stap is, leveren verzorgde tanden volgens het onderzoek naast meer dames ook meer professioneel succes op. Een groot deel van de ondervraagden is van mening dat de kans op professioneel succes groter is voor een man met een witte glimlach. Iemand met een mooie glimlach wordt geschat meer geld te verdienen en de kans dat hij wel in die Maserati rijdt is twee keer zo groot. En mocht je dan toch met al je materiaal een dame versieren, schoonouders blijken vier keer meer onder de indruk te zijn van een wit gebit.

Bleken of gewoon een betere tandpasta?

Betere tandpasta, natuurlijk. Er is een grote kans dat jij in je badkamer de tandpasta hebt staan die je ouders thuis ook gebruikten – mensen zijn gewoontedieren. Maar in de loop der jaren is er veel gebeurd op tandpasta gebied en daarom loop jij een beetje achter. Sinds kort is er een tandpasta op de markt, Prodent White Now Men, die je mond niet alleen fris laat ruiken, maar de tandpasta bevat 50 procent meer instant whitening effect dan de sterkste whitening tandpasta in het huidige assortiment. Handig, om je gebit een tandje (pun intended) witter laat lijken. Het is inderdaad optisch en tijdelijk, maar geeft je wel gewoon de zelfverzekerdheid om je dag door te komen. Dat, is toch ideaal?

Prodent White Now Men Tandpasta

Related Posts