4 redenen waarop thuis blijven beter is dan op vakantie gaan

Wij, de crème de la crème van de Amsterdamse luxepaardjes, weten als geen ander hoe je op een ontspannen manier door het leven gaat. Van dansend op het bovendek van een boot voor de kust van Italië tot aan zwevend door de lucht in een helikopter om van festival naar festival te gaan, wij snappen het. Toch is er een lekker Hollands gezegde dat voor ons meer een soort regel, dan slechts een quote op het tegeltje van je WC is. Namelijk: oost west, thuis best.

Van al dat reizen en first-class in de trein zitten kweekten we een verlangen om thuis te zijn, want thuis is dat plekje waar je meer dan alleen je bed vindt. Thuis is dat plekje waar je echt kunt ontspannen en de buitenwereld even de buitenwereld kunt laten. En dan het allerlekkerste aan thuiskomen? Juist, dat je die prachtige tuinstoel van bijvoorbeeld Tuinmeubelshop weer tevoorschijn kunt toveren en kunt ontspannen als een god in Frankrijk, óók wanneer je net terug bent van een weekje Franse kust. Dus om jullie leven weer een stuk makkelijker te maken, hier 4 manieren waarop jij in de tuin kunt ontspannen!

1. Bij de buren

Gezien het feit dat bijna heel Amsterdam ergens tussen een eerste en twintigste verdieping woont, hebben veel mensen simpel weg geen tuin. Dat snappen we. Dus dit is dus het uitgelezen moment om aan te kloppen bij dat hottie die op de begane grond woont! Neem een lekker kannetje Sangria mee, knal die kussens op die stoelen en stel elke tien minuten voor om elkaar even in te smeren met zonnebrand. Safety first, of course.

2. Op je balkon

Een balkon is als een tuin, maar dan verheven in de lucht. Behandel dit dan ook als een goddelijk stukje paradijs! Een stukje paradijs dat jij kan inrichten tot een wereld waar zelfs de meest gerenommeerde tuinarchitecten een puntje aan kunnen zuigen.

3. Daadwerkelijk in je tuin

Woon jij buiten Amsterdam of ben jij één van die begane grond bewoners? Dan heb je een tuin! Jij hoort in dit geval in de categorie die daadwerkelijk in zijn eigen tuin kan chillen, well played. Ze zeggen toch ‘Get a job you don’t need a vacation from’? Nou, ‘Maak een tuin waardoor jij niet op vakantie hoeft!’, life hack, your welcome.

4. Niet

Wie houden we ook voor de gek. Er gaat helemaal niks boven een cruise over de Atlantische oceaan of een mooi chaletje in de alpen. Dus boek die wilde vakantie! Als je dan toch een keer moet thuiskomen, dan heb je in ieder geval een lekker tuintje ingericht.

Geïnspireerd om meer in je tuin of op je balkon door te brengen? Met deze tips breng je je mancave naar buiten.

Related Posts