De vijf grootste blunders die mannen maken in een relatie

Om de zoveel tijd krijg je weer een nieuw liefje, je date weer, gefeliciteerd! Toch lukt het je op de één of andere manier altijd wel om het te verpesten. Mannen reflecteren niet vaak op hun blunders, maar daar gaan wij je nu bij helpen. 

1. Extreem social media gebruik.

Jullie hebben een groot deel van de relatie besteed aan elkaar taggen. Waarom doe je dat? Je zit nota bene naast haar op de bank.

Je bent net verliefd, je instagram story heeft een zevenentwintig-delen video reeks van hoe zij een flat white drinkt. Het enige wat wij zien is dat je vriendin vanbinnen crepeert. Word volwassen.

Of, je viert op elke vorm van social media hoe jullie nu al acht maanden gaan (heel bizar). Doe eens even normaal maat. Zodra je dit soort dingen doet ben je op zoek naar bevestiging. Bevestiging van je online vrienden, want eigenlijk ja, heb je het al verpest.

Het is duidelijk dat social media een grote impact heeft op een relatie. Wees hier verstandig mee en begrijp dat iedereen mee kan kijken.

2. Jullie worden één persoon.

Net als in Dragon Ball-Z hebben jullie een fusion gedaan. Je bekijkt haar niet meer als een individu maar als ‘wij’. Zeer grote fout, blijf werken aan je eigen leven. Een gezonde relatie houdt in dat je naast je relatie ook je eigen vrienden, interesses en werk hebt. Je geluk moet niet alleen maar afhankelijk zijn van haar.

3. Je vergeeft haar nooit voor de fouten die zij maakt.

Als er ooit iets mis is gegaan, praat daar dan over. Als het goed is afgesloten laat dat dan in het verleden. Niets is irritanter dan iemand die je wijst op iets uit het verleden dat inmiddels al twaalf keer is besproken.

Wees duidelijk over de dingen die je dwars zitten, en zorg ervoor dat elke discussie goed wordt afgesloten onderling.

4. Je twijfelt.

Veel mannen hebben de neiging om lui te zijn. Je begint een relatie met iemand, leuke meid, redelijk knap en een sterk gebit. Toch twijfel je omdat het niet helemaal is wat je je had voorgesteld. Vanzelfsprekend geef je niet de volle honderd. Maanden gaan voorbij, je hebt niets ondernomen. Jaren gaan voorbij, je hebt ineens een tweede hypotheek, twee kinderen en een vakantiehuis in Hoenderloo.

Sleutelpunt hier is, onderneem actie, bedenk wat je wilt in een relatie.

5. Je beperkt haar.

Ze gaat weer eens uit. Als een jaloerse jakhals laat je op een kinderachtige manier merken dat je dat niet leuk vindt. Laat haar lekker haar ding doen. Vertrouw haar met alles wat ze doet. Worst case scenario is dat ze zich geforceerd voelt om je te kalmeren met leugens, kijk dan maar wat ze je wel en niet verteld.

Ook al kost het je moeite, vertrouw haar in alles wat ze doet, mocht ze dat vertrouwen schaden dan is ze niet de moeite waard.

Een relatie is lastig, stop er wat moeite in. Voor je het weet zit je weer hopeloos en botergeil naar vrouwen te zoeken in de kleine cooldown.

Related Posts