BOY 7 – vanaf 19 februari in de bioscoop

Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Halina Reijn, Tygo Gernandt, Yannick Jozefzoon en Beau Schneider in een film geregisseerd door Lourens Blok (bekend van Feuten) en gebaseerd op een bestseller van Mirjam Mous; nog meer redenen nodig om BOY 7 interessant te vinden? Mocht je antwoord ja zijn; op de Facebook wordt de spanning al aardig opgebouwd.

Alles op het spel, niets is wat het lijkt

Wanneer Sam midden in een drukke metro wakker wordt, weet hij niet meer hoe hij daar terecht is gekomen. Hij weet zelfs niet hoe hij heet; Sam is zijn geheugen kwijt. In de metro ontmoet hij Lara, die hetzelfde heeft. Samen beginnen ze aan een niet altijd even makkelijke zoektocht naar hun identiteit. Aan de hand van Sam’s notitieboek komen ze langzaam achter de waarheid. Sam en Lara zaten samen opgesloten in een heropvoedingsinstituut waar jongeren met een speciale gave in het geheim worden getraind tot soldaten voor de Nationale Veiligheid. Ontsnappen is onmogelijk. Wanneer er steeds meer studenten op mysterieuze wijze verdwijnen, gaat Sam met zijn kamergenoot Louis op onderzoek uit. Ze ontdekken dat de studenten die tot ‘master’ worden gepromoveerd in werkelijkheid gechipt worden en zo geheel onder controle komen van de gewelddadige coach Zero. Wanneer het Sam toch lukt om te ontsnappen, wordt hij achterna gezeten door Zero én de rest van het land. Sam, is namelijk de hoofdverdachte van de moord op de premier!

Hoe heeft hij kunnen ontsnappen? Wat is er gebeurd in het instituut? Zal het Sam lukken om uit handen te blijven van Zero, zijn onschuld te bewijzen en het duivelse instituut te vernietigen?

The-State-Of-Mind-Boy-7-BOY7-Film-A-Film-thriller-dutch-poster

[button link=”https://www.facebook.com/Boy7film” size=”small” text_size=”gamma” newtab=”on”]Facebook[/button][button link=”https://twitter.com/Boy7defilm” size=”small” text_size=”gamma” newtab=”on”]Twitter[/button][button link=”http://www.boy7film.nl” size=”small” text_size=”gamma” newtab=”on”]Website[/button]

Related Posts