zommerjassen mannen

Met deze 5 jassen kom jij stijlvol de zomer door

Een goede zomerjas vinden is altijd even een opgave. Daarom hebben wij even goed het internet door gespit om de mooiste exemplaren voor scherpste prijs voor je te vinden. Van casual tot casual chique tot streetwear, met deze zomerjassen kunnen overal mee aankomen.

De linnen zomerjas

Wil je een lekkere luchtige jas met toch een nette uitstraling, maar heb je een klein budget? Zoek dan niet verder. Deze linnen jas van Mango Man heb je voor een klein prijsje van 40,- euro al in je kast hangen.

Ga voor een trenchcoat

Wil je toch nog net iets chiquer voor de dag komen? Een jas die je zo over je pak kan dragen als je een keer een belangrijke afspraak buiten de deur hebt? Dan is de trenchcoat de way to go. Uiteraard is de jas ook minder zakelijk in te zetten. Draag ‘m zoals in de foto met een pantalon en een casual t-shirt, en je bent good to go voor dagelijks gebruik. En voor het geld hoef je ‘m ook niet te laten liggen. Voor een zacht prijsje van €49,- is de jas al in je bezit.

Kleurrijke streetwear

Ben je op zoek naar iets dat meer kleurrijk is en meer streetstijl. Dan is deze jas een goede optie. Draag ‘m met een setje frisse sneakers eronder en je ziet er meteen stijlvol uit. De jas is van American Today en tik je op de kop voor 3 tientjes.

De bomberjack

Deze all time classic moet eigenlijk elke man in zijn kast hebben hangen. De bomberjack raakt nooit uit de mode en is het perfecte streetwear item. Neem ‘m voor de zomer bijvoorbeeld in het wit. En als je ‘m een beetje schoon weet te houden kan dit item elke zomer weer opnieuw dragen. De bomberjack gaat nooit uit de mode en deze schaf al aan voor slechts 40,- euro.

De spijkjas mag niet ontbreken

Een spijkerjas is natuurlijk ook altijd een fijne optie om te hebben. Lekker causal, breed geaccepteerd en een tijdloos fashion item. Het exemplaar dat wij gevonden hebben kost een kleine 70,- euro en is van American Today.

Nu je toch lekker aan het shoppen bent voor de zomer, check dan ook even dit artikel over de vijf tofste sandalen die je als stijlvolle man wel kunt dragen.

Related Posts