Een zoektocht naar de beste snowboardfilm ooit: Fourth Phase

Al tijden is Travis Rice op zoek om de beste snowboardfilm ooit te maken en er lijkt maar geen eind aan te komen. Net wanneer je denkt dat hij zijn eigen grenzen al te ver hebben verlegd, doet hij er nog een schepje bovenop. Deze trailer voor zijn laatste film, Fourth Phase, heeft ons in ieder geval hyped gemaakt voor de release. Met partners als Red Bull en GoPro kan het bijna niet fout gaan. De langverwachte film gaat op 2 oktober wereldwijd in première bij Red Bull TV en gaat de volgende dag in de verkoop.

“De manier waarop onze winters werken heeft mij altijd geïntrigeerd,” zegt Rice. “Het filmen van de ‘The Fourth Phase’ bracht een ongelooflijk getalenteerde groep snowboarders bij elkaar met de mee­­­­­st toegewijde productiecrew die er bestaat. Samen hebben we de vele verschillende gezichten van de North Pacific storm ervaren. Deze reis maakten we dan ook onder het motto dat wanneer je iets wilt begrijpen en echt wilt doorgronden, je jezelf hier volledig aan moet overgeven.”

Gestart in 2013 en geheel opgenomen in 4K (Ultra HD), baant “The Fourth Phase” een vers pad in de sneeuw met een mix van actie, verhaal en cinematografie. Het resultaat is een film voor iedereen die een fascinatie heeft voor avontuur, natuur en het leven.

Related Posts