Eten in een sterrenrestaurant? Vanaf maandag doe je dat voor 50% van de prijs!

Ben jij gek op goed eten en ben jij de 25 nog niet gepasseerd? Goed nieuws! JRE biedt jou de kans om voor een ‘prikkie’ in een sterrenrestaurant te eten! Dus, schraap de laatste centen van je bankrekening en zorg dat je op tijd reserveert bij een van de deelnemende restaurants. 

JRE staat voor Jeunes Restaurateurs, een vereniging jonge restaurateurs uit zestien verschillende landen in Europa die een grote passie voor gastronomie deelt. Jonge chefs die niet te beroerd zijn om hun expertise en kennis te delen. Met de JRE Jongerenweek bieden ze jong publiek de ultieme kans om kennis te laten maken met haute cuisine.

Mocht je van 5 tot 11 juni niet kunnen, kun je altijd nog naar Gin Neo. (Lees: 8-gangen diner bij Gin Neo en eigenlijk hadden we nog niet genoeg..)

Deelnemende restaurants
De actieweek loopt van 5 tot 11 juni en geeft 50% korting op de menuprijs zonder drank. Het enige wat je hoeft te doen is even telefonisch reserveren bij het restaurant en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen om aan te tonen dat je maximaal 25 jaar oud bent. Nederlandse deelnemers zijn onder meer ’t Amsterdammertje, restaurant Hemingway en De Rozario. De volledige lijst met deelnemende restaurants vind je hier.

Ouder dan 26? Ook The French Connection is een flinke aanrader. Geen ster, wel ster waardig eten! (Lees: Waan je aan de Franse Riviera bij The French Connection)

Related Posts