Watch Stories | G-Shock opent pop-up store in Amsterdam

De Japanse horlogemakers van Casio G-SHOCK komen deze weken met een bijzondere pop-up store. Van 15 juni tot en met 3 juli kun je op de Kalverstraat namelijk terecht bij een tijdelijke winkel die geheel dedicated is aan de G-SHOCK lijn van Casio. Liefhebbers van de robuuste, functionele en onverwoestbare horloges kunnen hun hart ophalen, de volledige  Master of G serie is namelijk in zijn geheel te bewonderen in de thematisch ingerichte shop.

De pop-up store die is ingedeeld naar de thema’s SeaLand en Air – de drie domeinen die we terug zien komen in de Master of G serie – geeft de bezoeker een kijkje in de keuken en laat het vakmanschap zien dat centraal staat bij het ontwerpen en vervaardigen van de G-Shock horloges. In de winkel kun je bovendien terecht voor de exclusieve lijn uit de Master of G collectie, de MT-G en MR-G.

Tough professionals
De horloges uit de Master of G lijn zijn uitermate geschikt voor wat G-Shock Tough Professionals noemt. Zo zijn de verschillende modellen in samenwerking met professionele partijen ontwikkeld. De Gravitymaster kwam mede door input van de piloten van het lucht search en rescue team van de Faeröer Eilanden tot stand. Het elite team van de Amerikaanse brandweer, de  Smoke-Jumpers, dacht mee aan de ontwikkeling van de Mudmaster (Land) en de reddingswerkers van de Duitse maritieme search en rescue associatie leverden een bijdrage aan het tot stand komen van de Gulfmaster (Sea). De uitrustingen van deze tough professionals zijn terug te vinden in het interieur van de pop-up store en natuurlijk vind je de bijpassende horloges er terug.

IMG_9378 IMG_9375 G-Shock store Amsterdam 0 G-Shock store Amsterdam 03 G-Shock store Amsterdam 04 G-Shock store Amsterdam 01

De G-Shock Pop-Up store is nog geopend tot en met zondag 3 juli 2016 in de Store for Brands aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam. Verkoopprijzen: G-Style (G-Shock basic) €100 – €250, MoG €249 – €1000, MT-G en MR-G €1000 – €2600.

Related Posts