John Travolta kruipt in de huid van maffiabaas John Gotti in nieuwe trailer

Gotti is de naam van de nieuwe maffiafilm geregisseerd door Kevin Connolly. Met in de hoofdrol John Travolta die maffialegende John Gotti gaat spelen.

www.youtube.com/watch?v=yNaLblrdflU

Gambino Familie
John Gotti was een sleutelfiguur van de Amerikaanse onderwereld. Uiteindelijk heeft hij de leiding genomen over de beruchte Gambino familie. Dit was een uitgebreid netwerk van criminelen die over de onderwereld van New York regeerden in de jaren 80 en 90. Mede door hem groeide de Gambino familie uit tot de machtigste criminele organisatie van Amerika.

Teflon Don
Gotti heeft zijn bijnaam the Teflon Don te danken aan het feit dat hij ongrijpbaar was voor de politie. Bij iedere aanklacht wist hij zich eruit te redden. Hierdoor begon men te zegen dat elke aanklacht van hem afgleed, vandaar de naam Teflon Don.

John Travolta bewijst met zijn indrukwekkende charisma en uiterlijk dat hij is gemaakt voor de rol van de beruchte gangster. De trailer die afgelopen dinsdag uitkwam wekt een goede indruk. Kevin Connolly, wellicht beter bekend als Eric van Entourage, neemt de regie in zijn handen.

De film is te zien vanaf december 2017.

Toch maar liever tv kijken? Binnenkort kunnen we van dit programma genieten.


Related Posts