In deze infinity pool in Bali hang je op 150 meter hoogte boven de Indische Oceaan

Iedereen kent het concept van een infinity pool wel. Het zwembad, vaak omringt door glazen randen, kijkt uit op de zee waardoor het net lijkt alsof het water uit het bad zo doorstroomt de oceaan in. The Edge resort in Bali heeft infinity pool in een hele ander dimensie opgevat, hij steekt namelijk uit over een klif, rechtstreeks boven de Indische Oceaan. 

Op een hoogte van meer dan 150 meter zweeft het zwembad over de afgrond. Met de steile klif wand die recht naar beneden valt lijkt de rand van het bad haast de rand van de wereld.

Maar dat is niet alles wat ze bij Super Villas hebben
Het resort in Uluwatu, Super Villas genaamd, is sowieso een hele beleving. Een volledig butler team zorgt 24-uur per dag dat gasten op hun wenken bediend worden. Daarnaast heeft het resort een gloednieuwe vleugel met een kliftop-club, modern Indonesisch restaurant, bowling- en tennisbanen, vier nieuwe villas en nog veel meer.

https://www.instagram.com/p/BbqDPcXHCez/?hl=en&taken-by=oneeightybali

Prijzen en prijzen
Het resort heeft sinds de opening in 2009 al talloze prijzen gewonnen. Voor een verblijf in een van de villas betaal je zo’n €562. Bekijk hier de beelden.

Deze kan er ook nog wel even bij op je 2018 Bucketlist dus.

Related Posts
Read More

Pokeren vanaf de bank

Ben jij iemand die het kaartspel poker graag speelt? Maar kun je het casino niet altijd wanneer het…