Met deze 3 tips geef jij je seksleven een flinke boost

Als je al wat langer bij elkaar bent in een relatie, kan het voorkomen dat de seks tussen jou en je partner niet meer is wat het geweest is. Oftewel, het gaat achteruit. Dit draagt uiteraard niet bij aan een leuker leven, dus tijd om daar verandering in te brengen. Hier vind je een aantal tips om jouw seksleven weer een boost te geven.

Minder schermtijd

Tegenwoordig is het eerder een regel dan een een uitzondering dat het laatste wat je ziet op een dag, voordat je je ogen dicht doet om te slapen, je telefoon is. En als het niet je telefoon is, dan is het wel het scherm van je laptop of de TV tegenover je bed. Even lekker Netflix streamen is leuk, maar grote kans dat je geen oog meer voor elkaar hebt en alleen maar naar die spannende serie staart. Allemaal leuk en aardig, maar er blijft zo wel weinig tijd en energie over voor seks. Probeer dus minder naar je scherm te kijken voor het slapen gaan en juist een beetje tijd voor elkaar vrij te maken. Je zult zien dat dit eigenlijk ook veel leuker is.

Steek extra tijd in je uiterlijk

Als je al een tijdje samen bent, word je vaak een beetje te comfortabel. Loop je te vaak in dezelfde kleding en doe je niet meer de moeite om om de twee weken bij de kapper te zitten om jezelf goed te groomen. Ook vliegen de kilo’s er snel aan doordat je vaak samen op de bank zit of uit eten gaat. Dit is allemaal niet heel erg en vrij normaal natuurlijk, maar het zorgt er niet echt voor dat je nog zo aantrekkelijk was als toen jullie elkaar net ontmoeten. Wat we willen zeggen is eigenijk: stop niet met jezelf goed te verzorgen en zorg ervoor dat je er lekker fris en gestyled uit blijft zien. Dit zorgt ervoor dat jij je lekkerder voelt en je wederhelft zich ook meer aangetrokken tot je voelt. Wat weer resulteert in een betere tijd tussen de lakens. Oftewel, je wint alleen maar.

Probeer eens wat nieuws met seksspeeltjes

Spice die slaapkamer een beetje op met wat spannende speeltjes. Die vingers van je kunnen vast heel veel, maar er is nog zoveel meer te ontdekken. Als je niet vies bent van een beetje experimenteren koop dan eens een grote dildo en zorg dat er weer een beetje nieuwe avonturen te beleven vallen in de slaapkamer. 

Related Posts