Duurzaam en smooth tegelijk: De meest stijlvolle elektrische scooter op de markt

Shanghai Customs heeft een elektrische scooter ontworpen die iedereen wel voor een ritje zou willen nemen. Gebaseerd op de Honda Cub uit 1950 en met een topsnelheid van 80 km per uur. Het beest uit de jaren ’50 is omgetoverd in een elektrische scooter die geen co2 uitstoot heeft. De naam is Honda Ecub. 

De elektrische scooter waarvan je niet wist dat je hem nodig had
Shanghai Customs nam de uitdaging aan om een stijlvolle elektrische scooter te ontwerpen die zomaar in het stedelijk museum zou kunnen staan, maar tegelijkertijd dagelijks in het straatbeeld te zien moet zijn. De scooter draait op 2000W, en heeft een bereik van 50 km met een volle batterij (als je gemiddeld 50 km per uur rijdt). De topsnelheid van de elektrische scooter staat nu op 80 km per uur, maar Shanghai Customs denkt aan een uitbreiding naar 100 km per uur, want, waarom niet?

Zelfs de kilometerteller ziet er gelikt uit. Hierop is alle informatie over de scooter te vinden, van batterij niveau tot snelheid. Wees stijlvol en tegelijkertijd duurzaam want dit is verreweg de smoothste elektrische scooter op de markt.

Check ook onze lijst van de bruutste wegen ter wereld.

Related Posts

Emerica Made B-Sides

De B-sides van Emerica, lekker rauwe footage waarin de ongebruikte clips, second angles en slams toch nog even…