TSOM Weekend Guide I 10 t/m 12 november

Elke week zetten wij even de leukste weekend evenementen voor je op een rijtje. Vorige week stond in het teken van Museumnacht, deze week hebben we het iets breder voor je gezocht. We hebben zowel de leukste feestjes als exposities op een rijtje gezet.

Vrijdag 10 november – Canvas op de 7e
Het weekend begint altijd aan het eind van vrijdagmiddag en dan snak je natuurlijk naar een borrel. Waarschijnlijk heb je die al op je werk gehad? Zo niet, dan is het een goed idee om te gaan borrelen en een vorkje mee te prikken bij Canvas op de 7e in het Volkshotel, met prachtig uitzicht over Amsterdam. Het mooie hiervan is dat rond 22:00 alle tafels opzij worden geschoven en je je klaar kan maken voor de Canvas Nacht, die doorgaat tot 04:00 (Als je al voor 21:00 binnen bent hoef je ook geen entree te betalen voor de Canvas Nacht).Waar: Volkshotel / Canvas op de 7e
Adres: Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam
Entree: €8

Zaterdag 11 november – FOAM Talent
Kater? Dit weekend kan je voor het allerlaatst de tentoonstelling van FOAM talent bezoeken. De Foam Talent tentoonstelling geeft een overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de fotografie, met 20 fotografen die geselecteerd zijn uit ruim 1790 inzendingen. De inzendingen kwamen uit 75 verschillende landen en dit is het laatste weekend dat de 20 geselecteerde fotografen hun werk vertegenwoordigen in het FOAM.

Waar: Foam Fotografiemuseum
Adres: Keizersgracht 609, Amsterdam
Entree: Volwassene  €11 – Student € 8

Zondag 12 november – het EYE
Op zondag moet je jezelf weer klaar stomen voor een drukke werk week. Hoe doe je dit? Je pakt eerst een filmpje in het EYE film museum (The Square aanrader), weer even iets anders dan naar de facking Pathe. En vervolgens sluit je het weekend af met een lekkere late lunch bij Pllek met prachtig uitzicht over het IJ, aangezien je toch al in Amsterdam Noord bent.

Waar: Eye Film museum
Adres: IJpromenade 1, 1031KT Amsterdam
Entree: Volwassenen € 10,00 – Student € 8,50

Fijn weekend!

Meer tips? Kijk ook onze gids naar modieus old school lelijke kleding.

Related Posts